Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@23:31:00 GMT

پایان خوش ماجرای «دناپلاس» و استقبال توییتری‌ها

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۵۶۲۱

پایان خوش ماجرای «دناپلاس» و استقبال توییتری‌ها

گروه سیاست سایت فردا: قصه دناپلاس هم پایان خوشی داشت. همین چند روز قبل بود که اختصاص دناپلاس قسطی به نمایندگان مجلس کلی حاشیه به راه انداخت و با موجی از انتقادات مواجه شد. برخی تخریب‌گران و منتقدان تند مجلس نیز از آب گل‌آلود ماهی گرفته و انگ رانت‌خواری به مجلس زدند. هیات رئیسه، اما بعد از چند روز سکوت و البته تامل در این باره راهکار مناسب را پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار شد که مالکیت خودرو‌ها از آن مجلس بماند و نمایندگان محترم صرفا از آن استفاده کنند. در همین راستا سخنگوی هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد: با توجه به افزایش سرسا‌م‌آور قیمت خودرو از زمان خرید بر اساس مصوبه هیئت رئیسه خودرو‌های دنا به نمایندگان فروخته نمی‌شود و در مالکیت مجلس خواهد ماند.
این رویکرد مجلس یازدهم با استقبال گسترده مردم که نمود بیرونی آن در فضای مجازی است، مواجه شد. آنچه در ادامه می‌آید واکنش برخی کاربران توییتری به این تصمیم مجلس است.


ماسو: با توجه به قیمت سرسام آور خودرو طی ۴ ماه گذشته و حتی بالا رفتن خودرویی مانند پراید جزو کالا‌های لاکچری محسوب شده است، هیات رئیسه مجلس تصمیم گرفت خودرو‌ها در مالکیت مجلس باشد. ان‌شالله شاهد طرح و برنامه‌های بهتری از سمت مجلس باشیم.

حنا فرزانه: خودروی نمایند‌ها که بهونتون بود، ولی دم حاج باقر گرم که این بهونه رو هم ازتون گرفت! مجلس هیچ ماشینی به هیچ نماینده‌ای با هیچ رانتی نمیده!

آسید محمد: عدالتخوا‌های امروزی بهتر بگیم عدالتخوارا معنی واقعی عدالتخواهی رو تغییر دادن چرا خبر پس دادن واکسن و خودروی مجلس رو منعکس نمی‌کنید؟ چی؟ آها؟! ۱ نونتون تو زدن مجلسه؟!

آرتورشاه: از آپشن‌های مجلس قبل تا الان ۲ تاش مشخص شد یک تحویل خودروی خارجی به نمایندگان یکی واکسن آنفولانزا و ...، این مجلس ۴ ماهه، واکسن پس داده شده به وزارت بهداشت، خودرو‌های (ایرانی) هم در مالکیت مجلس است.

علیرضا جانگیری: شرف یعنی نذاری هیچ خودرویی از بیت المال به مالکیت نماینده‌ها دربیاد.

مهرگان: هیات رئیسه مجلس امروز تصمیم گرفت علیرغم اینکه در ادوار قبلی سوزوکی و سراتو به نماینده‌ها میدادن در این دوره هیچ خودرویی به مالکیت نماینده‌ها درنیاد!

حسین صارمی: با تصمیم هیات رئیسه مجلس «هیچ خودرویی به مالکیت نماینده‌ها در نمیاد» و صرفا از خودرو‌ها موقتا استفاده می‌کنند؛ ضمنا ادوار قبلی خودرو خارجی میدادن و صداشو در نمیاوردن!

حامد مقدم: الحمدلله گویا هیئت رئیسه مجلس یک رویه غلط دیگه رو اصلاح کرد. مجلس لاریجانی ویتارا و سراتو میداد به نماینده‌ها .. در این مجلس ماشین شد پرشیا و دناپلاس و نکته مهم اینکه طبق اعلام مجلس ماشین‌ها واگذار نمیشه و پیش مجلس میمونه برای استفاده نمایند‌ه‌های بعد ...

حسین هرندی: هیات رئیسه مجلس تصمیم گرفت هیچ خودرویی به نام هیچ نماینده‌ای نشود، خداروشکر میکنم به خاطر رای خودم و مطمئنم هر کی از این مجلس حمایت نکنه یه جای کارش میلنگه.

رویا آزادمهر: هیات رئیسه مجلس پس از واکسن‌ها، خودرو‌ها رو هم به نماینده‌ها نداد تا فقط حق استفاده از آن‌ها رو داشته باشند؛ انتظار ما هم از رئیس مجلس انقلابی جز این نیست، نماینده‌های مجلس، پرسنل ناجا و شهرداری نیستن که احتیاج به حمایت داشته باشن، هیچ امتیازی براشون قائل نشو حاج باقر!

طا‌ها باقری: خداروشکر حداقل این مجلس صدای مردم راو میشنوه و اگر کاری انجام میده حالا چه درست چه غلط، ولی چون مردم اعتراض میکنن سعی در تصحیح اون روند میگیره از این به بعد خودرو‌ها به شخص نماینده تعلق نمیگیره و در تملک مجلس میمونه تا نماینده‌های دوره‌های بعد ازش استفاده کنند

فامیل دور: تو قضیه دناپلاس مجلس به خاطر بصرفه بودن واگذاری خودرو به نمایندگان، نسبت به هزینه جاری خودرو، طرح واگذاری رو انجام داد، ولی بعد از آشفتگی بازار خودرو و اختلاف زیاد قیمت تو بازار و ایجاد رانت، مجلس اعلام کرده که خودرو‌ها واگذار شده در مالکیت مجلس میمونه نه نمایندگان خوب و بدشو با هم بگیم!

حاج فیدل: مجلس تصمیم گرفت که خودرو‌ها در تملک مجلس باشه و فقط به عنوان خودروی خدمت در اختیار نمایندگان باشه، این اصلاح قانون داخلی مجلس رو به عنوان واکنش مناسب و منطقی مجلس به افکار عمومی می‌بینم. انشالله که این رویه با وقت ادامه پیدا کنه

جواد آقایی: دم هیئت رئیسه مجلس گرم که در موضوع خودرو‌های نمایندگان هم رویه دوره‌های گذشته را اصلاح کرد و هم شفافسازی نمود ... خودرو‌ها به نمایندگان فروخته نخواهد شد.

محمدی: مجلس (باتوجه به اختلاف قیمت ارزش روز خودرو‌ها در قیاس با قیمت خریداری شده) امروز تصمیم گرفت، خودرو‌ها به نمایندگان فروخته نشه و مالکیت آن متعلق به مجلس و به عنوان خودروی خدمت در اختیار نماینده‌ها باشه. اصلاح این قوانین در مجلس انقلابی، شبهات اذهان عمومی را برطرف می‌کند.

سیده کاف: دو خبر خوب و اقدام مثبت از مجلس:
-خلع ید از مالک هفت‌تپه تا ۱.۵ ماه آینده
-خودرو‌ها به عنوان خودروی خدمت در اختیار نمایندگان و تملک مجلس خواهد بود.
امیدواریم کسانی که قضیه خودرو‌ها را بهانه‌ای برای تخریب مجلس کردند، برای این اقدامات هم ساکت نباشند!

آریای اول: مجلس ماشینارو هم مثل واکسن‌ها پس داد، دمش گرم!

کیوان ساعدی: اقدام قابل تحسین امروز هیات رئیسه مجلس در ثبت مالکیت خودرو‌ها به نام مجلس، گامی در جهت کاهش انگیزه‌های مادی برای خیز برداشتن به طرف صندلی سبز بهارستان است.
به امید گام‌های بیشتر

منبع: فردا

کلیدواژه: دناپلاس توییتر استقبال هیات رئیسه مالکیت هیات رئیسه مجلس مالکیت مجلس هیچ خودرویی خودرو ها تصمیم گرفت نماینده ها هیئت رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم