Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@19:24:27 GMT

نمایندگان ساده‌زیست را بشناسیم

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۵۱۲۶

نمایندگان ساده‌زیست را بشناسیم

به گزارش جماران، مسعود عطاران-خبرنگار اسبق صداوسیما در لندن- در شماره امروز روزنامه شرق  نوشت: یکی از روزهای پاییز سال 1377 بود که برای مصاحبه با یکی از نمایندگان پارلمان انگلیس به محل مصاحبه که در محوطه مقابل پارلمان یا همان مجلس عوام بود رفتم؛ به اتفاق همکار تصویربردار و راهنمای محل مشغول استقرار دوربین و فراهم‌کردن امکانات برای ضبط گفت‌وگو بودیم که آقایی دوچرخه‌سوار به ما نزدیک شد و پس از پیاده‌شدن به سمت ما آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهنمای محلی آقای علیرضا نقاش که در کشور انگلستان ساکن است و با نظام سیاسی و اجتماعی و فرهنگی این کشور کاملا آشناست، رو به من کرد و گفت این آقای دوچرخه‌سوار همان نماینده پارلمان است که برای مصاحبه از او دعوت کرده‌ایم. حیرت‌زده شدم و باورم نمی‌شد که مگر می‌شود نماینده پارلمان انگلستان این‌قدر ساده و بدون تشریفات و با یک دوچرخه قدیمی و یک کاپشن رنگ‌و‌رورفته و یک کوله‌پشتی در خیابان‌ها حرکت کند و حتی برای مصاحبه تلویزیونی هم لباس تر و تمیز نپوشد. ناخودآگاه همان موقع نمایندگان مجلس خودمان را به ذهن آوردم که اگر ماشین و راننده نداشته باشند، از اتاق کار خود هم بیرون نمی‌روند.

اکنون سال‌ها از آن روز می‌گذرد و خاطره این نماینده دوچرخه‌سوار و ساده‌زیست انگلیسی همچنان در مقابل چشمان من است و حالا که نمایندگان مجلس اصولگرا و انقلابی یازدهم مطالبه خودروی دناپلاس آخرین مدل صفرکیلومتر را کرده‌اند، بیش از گذشته من را به فکر فرو برده که چطور قابل هضم است که در یک کشور غربی با سیاست‌های امپریالیستی که معیارهای مادی و رفاه‌طلبی خصیصه بارز آنان است، نمایندگان این‌قدر ساده و بدون تشریفات در میان مردم و جامعه رفت‌وآمد می‌کنند؛ اما در جامعه‌ای که نمایندگان مدعی مردمی‌بودن هستند به کمتر از یک خودروی شیک و لاکچری رضایت نمی‌دهند و بدون آن انجام وظایف نمایندگی را مقدور نمی‌دانند.

در همین راستا اگر در سبک زندگی و رفتاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی دقت کنیم درمی‌یابیم که در برخی از آنها روحیه اشرافی‌گری و تجمل‌خواهی موج می‌زند و به‌جای دغدغه برای حل مشکل مردم و کشور، بیشتر به فکر رفاه و آسایش و بهره‌مندی از مزایای نمایندگی هستند؛ بنابراین بی‌دلیل نیست که مشارکت مردم در انتخابات مجلس تنزل کرده، چراکه قاطبه مردم محروم کشور که با سختی در گذران زندگی خود و تأمین معیشت روبه‌رو هستند، این قبیل نمایندگان را دلسوز خود نمی‌پندارند.

این مطلب که نمایندگان می‌گویند ما برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه به خودروی محکم و ایمن نیاز داریم تا خدای ناکرده حادثه‌ای ناگوار برایمان پیش نیاید، واقعا عجیب است، چراکه قشر عظیمی از مردم آرزوی داشتن یک خودروی پراید یا پیکان قدیمی را دارند و اکثریت با همین خودروهای معمولی در جاده‌ها و خیابان‌ها تردد می‌کنند و هیچ اعتراضی هم ندارند اما نمایندگان آنها که با ادعای انقلابی‌گری و مردمی‌بودن و با وعده حل مشکلات اقتصادی و رفع گره‌های معیشتی وارد مجلس شده‌اند، در ماه‌های اول نمایندگی خود، مطالبه خودرویی را دارند که در زمره خودروهای لاکچری داخلی به شمار می‌رود. ذکر این نکته ضروری است که بیشتر نمایندگان محترم مجلس به‌دلیل مسئولیت‌های قبلی خود که در مناصب مهم دولتی بوده‌اند، از امکانات مالی خوبی برخوردارند و بعید است که منزل شخصی و خودروی گران‌قیمت نداشته باشند.

به نظر می‌رسد در این شرایط بحرانی و حساس که طیف وسیعی از دشمنان خارجی از آمریکا و صهیونیست‌ها تا برخی کشورهای عربی منطقه بر آن هستند تا نظام جمهوری اسلامی را در برابر خواسته‌های نامشروع خود به تسلیم وادار کنند، این انقلاب بیش از هر مقطع دیگری به پشتیبانی ملت و حضور آنها در صحنه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و اجتماعی نیاز دارد.

در همین راستا اگر مسئولان حکومتی در هر سه قوه با اعمال و رفتار و سخنان خود مردم را امیدوار کنند، این نظام که پایه‌های آن با خون هزاران شهید آبیاری شده، مستحکم می‌شود، از‌این‌رو نباید کاری کرد تا مردم که پشتوانه اصلی انقلاب هستند از مسئولان و نمایندگان مجلس دلزده و مأیوس شوند. مردم در کوچه و خیابان و در محافل و مجالس به هم می‌گویند این از آقازاده‌ها در قوه‌ مجریه، این از اکبر طبری‌ها در قوه قضائیه و این هم از نمایندگان مجلس که فقط به فکر رفاه و آسایش خود هستند؛ ‌در نتیجه نباید کاری کرد تا این تصور پیش بیاید که مجلس به ابزاری برای رانت و کسب منفعت تبدیل شود، چراکه با این روند حضور مردم در انتخابات‌های آتی کم‌رنگ‌تر می‌شود.

 اکنون که ماجرای درخواست نمایندگان برای استفاده از خودروی دنا عموم را آزرده‌خاطر کرده، به نظر می‌رسد موقع آن است که رئیس مجلس و نمایندگان شاخص در این ارتباط موضع‌گیری شفاف داشته باشند که آیا داشتن و استفاده از خودروی لاکچری را لازمه کار نمایندگی می‌دانند یا خیر و به‌راستی اگر نماینده‌ای برای رفت‌وآمد به مجلس از مترو استفاده کند، چه اتفاقی می‌افتد. 

مردم از آقای قالیباف و نمایندگان مجلس تلاشی برای حل مسائل اقتصادی و معیشتی خود را انتظار دارند، وگرنه رفتن به مناطق محروم و گرفتن عکس یادگاری با محرومان گره از کار مردم باز نمی‌کند.

اخبار مرتبط واکنش تند یک نماینده به ماجرای دریافت دناپلاس: من شاسی بلند می‌خواهم!

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا ماجرای دناپلاس سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۵۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسینی معاون رئیس جمهور در امور مجلس با بیان اینکه رسالت و مأموریت معاونان پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، بر ضرورت حضور فعال معاونان و مدیران کل پارلمانی در مجلس و پیگیری مطالبات و سوالات نمایندگان تاکید کرد و اظهار داشت: توضیح دادن و پاسخ به موقع به سوالات و تذکرات نمایندگان که عمدتاً از تریبون مجلس مطرح می‌شود موجب رفع ابهام و شفاف سازی امور برای نمایندگان و مردم می‌شود و البته باید تلاش کرد تا کاستی‌ها و ضعف‌ها برطرف شود.

وی در نشست معاونان و مدیران کل امور مجلس وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها و نهادها که به میزبانی فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد، امیدآفرینی را از جمله مطالبات رهبر فرزانه انقلاب ذکر کرد و گفت: از جمله اقدامات و فعالیت‌های معاونت پارلمانی آشنا ساختن هر چه بیشتر نمایندگان با برنامه‌ها، خدمات و اقدامات دولت و نیز محدودیت‌ها و موانع اجرای برخی مطالبات و نیز انتظارات از نمایندگان برای پیشبرد اهداف نظام است تا با توجه به ارتباط مستمر آنان با اقشار مختلف مردم، از این موقعیت و ظرفیت برای تبیین دستاوردهای امید آفرین دولت و نظام اسلامی و خنثی سازی سیاه نمایی و تخریب‌های معاندان استفاده شود.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هدف دولت مردمی تقویت وحدت و همدلی بین قوای سه گانه و در سطح جامعه است، اظهار داشت: دولت نسبت به پیگیری مطالبات بر حق نمایندگان که منعکس کننده درخواست‌ها و نیازهای مردم است، توجه ویژه دارد و هر موردی که با توجه به تنگناها و محدودیت‌هایی امکان انجام کاری را نداشته باشد آن‌را به‌طور شفاف با وکلای ملت در میان می‌گذارد و مدیران باید مراقب باشند صرفاً وعده‌هایی بدهند که از امکان تحقق آنها اطمینان داشته باشند.

معاون رئیس جمهور در ادامه ضمن تشکر از زحمات ارزنده و مجاهدت‌های سردار رادان و نیروهای خدوم و جان بر کف فراجا و بیان اینکه نیروی انتظامی ده‌ها مأموریت متنوع و گسترده دارد که در رأس آنها حفظ امنیت و آرامش کشور است، خاطر نشان ساخت: فراجا در اجرای قانون عفاف و حجاب با صبر و متانت وارد عمل شده است که این اقدام همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف بویژه فرهنگی و آموزشی و رسانه‌ها را می‌طلبد که با اقدامات ایجابی به گسترش فرهنگ عفاف و حجاب بپردازند و مسلماً این حرکت فراگیر با اقبال و حمایت مردم نجیب ایران مواجه می‌شود و حساب افراد سازمان یافته‌ای که دست به تخریب و هتاکی می‌زنند و برخی بیماردلان که به‌جای کمک به ترویج فرهنگ ریشه دار اسلامی ایرانی، به دنبال ترویج فرهنگ وارداتی غرب و اباحه گری در جامعه هستند، از مردم شریف و اصیل ایران جداست.

حسینی با بیان اینکه اقدامات فراجا منافاتی با برنامه‌های و فعالیت‌های دیگر دستگاه‌های مسئول ندارد، گفت: شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف دستگاه‌ها و نهادها را در این حوزه مشخص کرده و تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر شرعی و قانونی بودن حجاب می‌طلبد که همگان به تکالیف خود عمل نمایند تا نتایج لازم حاصل گردد.

حسینی خاطرنشان کرد: دولت دلسوزانه و خیرخواهانه با مجلس تعامل و همکاری می‌کند تا مشکلات و نیازهای مردم برطرف شود و انتظار دارد متقابلاً این نگاه سازنده وجود داشته باشد و برنامه‌ها و لوایح دولت در اولویت کاری مجلس قرار گیرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به خیزش عمومی در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از فلسطین، یادآور شد: رفتار خشن و بی رحمانه پلیس آمریکا در سرکوب و بازداشت دانشجویان و اساتید در صحن دانشگاه و مقایسه آن با رفتار دلسوزانه پلیس ایران در مواجهه با رفتارهای هنجارشکنانه و مخرب، تلاش مذبوحانه و نقشه غرب‌گرایانی را که با لطایف الحیل می‌خواستند غرب را بهشت برین و مهد آزادی و دموکراسی و دفاع از حقوق زن و کودک جلوه دهند، نقش بر آب ساخته و ماهیت پلید تمدن مادی غرب را بدون نقاب و بی پرده عیان ساخته است.

حسینی تاکید کرد: خدمات گسترده دولت باید با جهاد تبیین و تشریح درست به مردم و فعالان فرهنگی، رسانه‌ای، سیاسی و اجتماعی منجر به سرمایه اجتماعی شود تا شاهد مشارکت عمومی برای جهش تولید و پیشرفت کشور باشیم.

در این مراسم سردار رادان فرمانده فراجا ضمن ارائه گزارشی از اقدامات مؤثر نیروی انتظامی برای صیانت از امنیت کشور که همراه با تقدیم شهدای عزیزی بوده است، برگزاری چنین نشست‌هایی را از ابتکارات و ایده‌های خوب برای هم افزایی و تجمیع ظرفیت دستگاه‌ها در رفع مشکلات دانست و گفت: اینگونه نشست‌ها می‌تواند از اقدامات پراکنده جلوگیری کرده و با هم دلی و جلب همکاری عمومی نتایج مفید و مؤثری را رقم بزند.

وی تاکید کرد: ایجاد امنیت صرفاً وظیفه یک دستگاه نیست بلکه محصول امنیت جمعی و برآیند فعالیت همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها در حوزه‌های مختلف است. سردار رادان با تاکید بر اینکه حجاب و عفاف را به هیچ عنوان مسئله‌ای امنیتی و انتظامی نمی‌دانیم اظهار کرد: نیروی انتظامی در طرح حجاب و عفاف مفتخر به همراهی و حمایت مردم است و مردم بالاترین سرمایه فراجا هستند. در نشست سی و یکم معاونان پارلمانی همچنین دکتر جعفری، دکتر ادیانی، سردار ملک زاده و جمعی از معاونان امور مجلس وزارت‌خانه ها به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

کد خبر 6099627

دیگر خبرها

  • عملکرد قابل قبولی از هیات نظارت مشاهده نشد
  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند