Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، احمدحسین فلاحی اظهار کرد: در دوره های قبل مجلس هم به نمایندگان راننده و ماشین نمی‌دانند و همیشه یک ماشین به صورت قسطی به نماینده‌ها داده می‌شد تا کل کارهای دوره چهار ساله را با آن انجام دهند.

وی تصریح کرد: یک نماینده باید مسافت‌های طولانی را در جاده باشد و به تمام نقاط حوزه خود سر بزند بنابراین برای این کار احتیاج به خودرو دارد و این در حالیست که بسیاری از نمایندگان خودروی شخصی ندارند و یا اینکه ماشین آن‌ها خیلی قدیمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاحی خاطرنشان کرد: یک نماینده نمی‌تواند از خودرویی استفاده کند که در جاده امنیت جانی نداشته باشد چراکه اگر مشکلی برای او به وجود بیاید و فوت کند، نظام باید هزینه بالایی برای برگزاری انتخابات مجدد پرداخت کند.

نماینده مردم همدان در خانه ملت افزود: با این وجود اگر دولت برای هر نماینده یک خودرو و راننده درنظر می‌گرفت هزینه آن به مراتب خیلی بالاتر از فروش اقساطی خودرو بود.

وی بیان کرد: در دوره‌های قبلی به نمایندگان ماشین‌های مدل بالا می‌دادند که البته نمی‌گویم به ما هم ماشین مدل بالا بدهند، این دوره یک ماشین میان رده انتخاب کردند، با وجود این‌که دناپلاس قیمت بالایی دارد اما باید بدانیم این مبلغ نامتعارف است و به صورت کلی دناپلاس یک ماشین میان رده محسوب می‌شود.

فلاحی در رابطه با مبلغ بالای قسط این خودرو مطرح کرد: فیش حقوقی یک نماینده مجلس از یک عضو هیئت علمی کمتر بوده و حدود ۱۱ میلیون تومان است که اگر مبلغ قسط حدود هشت میلیونی خودرو را هم کم کنند، چیز قابل توجهی باقی نمی‌ماند.  

وی در رابطه با صحبت‌های یکی از نمایندگان مبنی بر درخواست خودروی شاسی بلند توضیح داد: وی نماینده دوره دهم مجلس بوده و نمایندگان مجلس یازدهم که با شعار انقلابی روی کار آمده‌اند، پای آرمان‌های انقلاب خواهند ماند.

نماینده معین مردم شهرستان بهار در مجلس در پایان تأکید کرد: مردم مراقب باشند و گول فضاسازی و بدخواهی برخی افراد نسبت به نمایندگان و مجلسی که از طرف مقام معظم رهبری مدال مجلس انقلابی دریافت کرده را نخورند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام

کد خبر: 1073891 برچسب‌ها احمدحسین  فلاحی نمایندگان مجلس خودرو دنا پلاس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نمایندگان مجلس خودرو دنا پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۱۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از میان ۲۴۵ منتخب مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم، ۴ زن متولد دهه شصت در زمره جوان ترین نمایندگان این دوره از مجلس، هستند.

در این میان، زهرا خدادادی متولد ۱۳۶۵ از حوزه انتخابیه ملکان و لیلان، جوان ترین زن مجلس دوازدهم است. همچنین فاطمه جراره متولد ۱۳۶۳ از حوزه انتخابیه بندرعباس و قشم، زهرا سعیدی مبارکه متولد ۱۳۶۲ از حوزه انتخابیه مبارکه و بهشید برخوردار متولد ۱۳۶۰ از حوزه نماینده اقلیت زرتشتیان نیز نامشان در میان متولدین دهه شصت مجلس دوازدهم به چشم می خورد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903473

دیگر خبرها

  • برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت
  • پس لرزه ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده مجلس /شورای نگهبان واکنش نشان داد
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • کدام نماینده مجلس ۱۴۰ سکه گرفته است؟
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم